Boden: pynt til høytiden

De aller fleste har en bod i tilknytning til hjemmet sitt. Enten i leiligheten eller i nærheten. Om ikke begge steder. Der kan vi oppbevare ting vi bruker periodevis, som julepynt og skiutstyr. Veldig nyttig. Men det gir oss også mulighet til å lagre alle de tingene vi ikke bruker lenger. Klær som skulle vært donert, møbler vi er lei og gamle leker. Noen fyller opp boden så de ikke får igjen døren (jeg har sett naboenes, men prøver å ikke dømme), andre fyller garasjen som til å begynne med var ment til bilen. Det kan til og med gå så langt at man leier et lager for å sette bort tingene -i stede for å selge eller donere de bort. Det er det ingen vits i det. Legg det ut for salg på finn, tise eller lignende sider. Og om du ikke gidder det, donerer du og blir kvitt rotet. 

Jeg skal de neste månedene reise en del, og mener det er en av de beste periodene å rydde ut i. Jeg er bortreist fra september til januar, noe som betyr at jeg ikke kommer til å være hjemme rundt Halloween, jul eller nytt år. Derfor benyttet jeg sjansen til å gå gjennom pyntegjenstandene jeg har knyttet til disse høytidene for å se hva jeg ikke ønsker å beholde for et helt år. "Kommer jeg til å ønske å bruke dette om 1,5 år?". 80% ble lagt ut for salg. Det som eventuelt ikke blir solgt før jeg drar, skal doneres. Ingen ting skal stå lagret hos meg!

Har du en bod eller et lignende oppbevaringsområde du ikke har ryddet i på en stund, vil jeg oppfordre deg til å sette av tid til dette i kalenderen så fort som mulig. La noen annen ha glede av det du lagrer og ikke tenker på at du eier. For videre lesing anbefaler jeg deg å lese denne artikkelen.

God rydding! x

 

#rydde #hoarder #samle #pyntegjenstander #opprydding #selge #donere

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Opprydding. Organisering. System.
Minimalisme. Zero Waste. Livsstil

Kategorier

Arkiv

hits