Ryddemiljøet i Norge

Helt siden jeg leste Marie Kondo-boken for fire år siden, har jeg vært opphengt i rydding. Eller, jeg har alltid vært det, men endelig kunne jeg lese noen sette ord på denne "trangen". Metoder og erfaringer, tips og råd. Jeg har sett hundrevis av youtubevideoer om minimalisme og "decluttering", men som jeg har nevnt tidligere, har alt vært på engelsk. Jeg har søkt rundt for å finne noen norske nettsted eller forum for dette her i Norge, noe som har vist seg å være utrolig vanskelig å finne. Kanskje er de som interesserer seg for dette også på youtube og ser disse videoene, eller kanskje de holder seg for seg selv og gjør det de liker best? 

Jeg brenner inne med så mye jeg har lyst å dele og snakke om. Måter å organisere klesskapet sitt på, systemer som fungerer og ulike minimalistiske tilnærminger. Jeg forstår sakte, men sikkert, at det ikke er mulig å dytte slike tanker på andre mennesker, som tilfeldigvis ble familie og venner. De må oppdage det selv på sin måte. Jeg klarer ikke forstå hvordan folk har lyst til å leve livene sine med masse ting. Men hvem er jeg til å dømme? Sammenlignet med andre, har jo jeg også mye. Derfor håper jeg etter hvert at jeg finner flere mennesker på nett, som deler mine tanker og verdiger rundt dette. Det er flere poster like rundt hjørnet, og inntil da:

God rydding! x

 

#rydde #declutter #minimalisme #organisering

2 kommentarer

Nanne

07.08.2017 kl.12:43

Jeg blir også mer og mer interessert i minimalisme som livsstil og simple living, men savner gode, norsk blogger om temaet, så det er flott at du skriver om dette! Jeg tror nok at vi er flere som deg :)

ryddefeber

07.08.2017 kl.17:19

Nanne: Så gøy! :D

Skriv en ny kommentar

Opprydding. Organisering. System.
Minimalisme. Zero Waste. Livsstil

Kategorier

Arkiv

hits