#7DMR Sminke og hudpleie

"The best skin treatments are a healthy diet, adequate sleep, fresh water and ... happiness."

Og allikevel fyller vi opp hyllene på badet med femten ulike kremer, oljer og masker til forskjellig bruk. For ikke å snakke om alle valgmulighetene vi har til sminkelook. Jeg overdriver litt, men jeg er sikker på at du forstår hva jeg mener. Derfor har jeg bestemt at siste dag i 7DMR skal ta for seg nettopp sminke og hudpleie. Og denne prosessen gjøres på en annen måte enn det du tidligere har gjort. Begynn med å sette deg et mål for økten. Mitt mål er "å eie et minimalt antall produkter som kan benyttes på ulike måter".

SAMSUNG CSC

Først skal du skrive ned din optimale hudpleierutine (kan deles inn i morgen og kveld) ser ut. Hvilke produkter bruker du, og hvor er de fra. Gjør så det samme med sminkerutinene dine. Gjerne både for hverdag og fest. Ikke tenk på hvilke produkter du har nå, men de beste du noen gang har brukt. Eller hvordan du ønsker at produktet skal være.

Deretter skal du hente fram alle produktene du har i hele huset ditt. Håndkrem, sminke i veska og så videre. Se etter produkter som er utgått på dato eller som er tomme, disse skal kastes med en gang. Etter det skal du legge til siden de produktene du ikke liker og som du ikke ville kjøpt igjen. Disse skal du gi bort til venner/familie. Eventuelt kan du legge de i en egen eske som du skal bruke opp innen x uker. 

SAMSUNG CSC

Forhåpentligvis har du noen produkter igjen som du elsker, og som matcher listen du skrev til å begynne med. Disse skal du ta vare på, bruke jevnlig (minst én gang i uken) og kjøpe igjen. Hvor herlig er ikke tanken på å kun eie produkter som gir deg glød og glede?!

God rydding! x

 

Grunnet feil på blogg.no ble dette innlegget postet en dag for tidlig.

#ryddefeber #makeupdeclutter #sminke #hudpleierutine #rydde #declutter #organisering

4 kommentarer

Jannicke

28.07.2017 kl.15:51

uff, halvparten av sminken min er sikkert utgått på dato for lenge siden :p

ryddefeber

29.07.2017 kl.00:11

Jannicke: Du er ikke alene om å ha gamle produkter å liggende :) Om du ikke vil ta en stor opprydding i ett, anbefaler jeg deg å kaste de du kommer over etter hvert. God helg!

Nanne

29.07.2017 kl.18:44

Hei, og takk for den koselige kommentaren på bloggen min! Det er litt morsomt - det garderobeprosjektet som jeg skal skrive om på bloggen, er egentlig bare første steg i en større prosess mot å nedskalere eiendelene mine og få et mer bevisst forhold til forbruket mitt på alle områder. Jeg har vært interessert i minimalisme som livsstil lenge, så på sikt er det det jeg ønsker å oppnå. Skal ta meg tid til å lese gjennom ryddeprosjektet ditt, jeg ser for meg at det må være en ypperlig start! Ha en fin helg :)

ryddefeber

29.07.2017 kl.18:53

Nanne: Så hyggelig å høre fra deg! Minimalisme er virkelig et spennende prosjekt, og jeg er sikker på at vi kan dele tips og erfaringer med hverandre gjennom prosessen. God rydding! x

Skriv en ny kommentar

Opprydding. Organisering. System.
Minimalisme. Zero Waste. Livsstil

Kategorier

Arkiv

hits