Rydde i mobilen

Etter å ha lest forrige innlegg, ble du forhåpentligvis litt motivert til å rydde. Men det er tirsdag, det er middagstid og det er så mye annet som burde vært gjort. I feel you! Derfor gir jeg deg nå en enkel ryddeoppgave som ikke tar lenger enn femten minutter. Her er fem ting å rydde opp i på telefonen NÅ:

  1. Applikasjoner. Trenger du appen med offline-kart over Portugal fra ferien i fjor? Eller appen fra den kjente nettbutikken, nå som du har shoppe-stopp? Angrer du eller får behov for de senere, er det uansett bare å laste de ned igjen. På iPhone har du nå også mulighet til å kvitte deg med appene som kommer med mobilen. Farvel kompass og mikrofon! Og du, ikke glem å gi de gjenstående applikasjonene ett hjem/mappe. 
  2. Bilder. Noen mobiler kommer med så stor lagringsplass at du har mulighet til å ta vare på hvert eneste bilde fra rundreisen du hadde i Asia, eller femten ulike bursdagsfeiringer. Og det kan være hyggelig det. Men her anbefaler jeg å 1. slette de mindre heldige/uskarpe bildene og/eller 2. flytte de over til en datamaskin (for å flytte ryddingen til et senere tidspunkt). 
  3. Mail. Som ekstrem rydder kan jeg ikke forstå de som har tusener av uleste mail. Gå gjennom dem, meld deg av nyhetsbrev og slett. Og når du først er i gang, kan du vel like gjerne slette det i papirkurven og de sendte mailene. Voila! 
  4. Lister. Om det er gamle handlelister eller oversikter over navn på de du inviterte på fest (i fjor), du vet hva du må gjøre! 
  5. Sosiale medier. Kunne bare ikke komme utenom denne. Om det er vennelisten din eller personer du følger; det finnes garantert noen der som du verken vet hvem er eller som inspirerer deg. På tide å trykk unfollow! Dette gjelder også strømmetjenester. Kvitt deg med musikken du ikke lenger hører på, den drar ingen steder uansett. Og skulle du være helt bajas, kan du alltids kombinere denne med nummer 1... 

Tips! Slå av varslingene på de ulike appene. Om noe haster, sender ikke folk mail eller melding, de ringer. Jeg lover deg, det føles så bra!

God rydding! x

 

#ryddefeber #declutter #ryddekategorier

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Opprydding. Organisering. System.
Minimalisme. Zero Waste. Livsstil

Kategorier

Arkiv

hits