Tre kategorier

Før jeg begynner å skrive om ulike ryddemetoder, tenkte jeg å dele hvordan det ser ut i tre kategorier hjemme hos meg. Jeg har ingen mål om å ha null av noe, men det er definitivt ting i disse kategoriene jeg ikke lenger setter pris på, og som noen andre nå har fått gleden av. La meg presentere deg for bøkene, skjønnhetsproduktene og medisinene mine:

Bøker

Jeg har alltid vært glad i å lese, og hadde som barn en drøm om å eie et eget bibliotek. Jeg tok vare på alt av bøker jeg kom over, og handlet stadig på salg. Etter å ha lest Marie Kondos bok (kommer i eget innlegg) forsto jeg at jeg ikke hadde gleden av halvparten av disse bøkene. Nylig så jeg over og kvittet meg med flere hundre bøker. Dette er alle bøkene jeg eier, sett bort fra studiebøkene mine. Disse gir meg glede bare av å se på dem, og flere har jeg lest tre-fire ganger. Som du kanskje kan se, er flere av disse knyttet til teamet ryddig. Så følg med for fremtidige bokanbefalinger!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sminke og skjønnhet

Til tross for at jeg føler at jeg ikke eier så mye i denne kategorien, synes jeg det ser veldig mye ut når de blir samlet på denne måten. Det er trolig derfor det anbefales å samle alt i kategorier når man skal rydde. Når det kommer til hudpleie er det mange av produktene mine som snart er tomme, og som jeg ikke kommer til å kjøpe igjen (blant annet stor hårspray og primer). Dessuten er jeg så heldig å få en god del neglelakker i gave. Det er definitivt på tide med en opprydding i disse. Da plukker jeg ut de jeg ønsker å bruke, og deretter gir de andre til venninner jeg vet setter pris på dem.

SAMSUNG CSC

Medisin

Kanskje en litt merkelig kategori å dele, men jeg vet fra erfaring at veldig mange har skap og skuffer fult til randen av ulike medisiner. Dette er ikke produkter som holder i flere tiår, og hva er vel poenget med å beholde hostesaften som gikk ut i fjor eller tablettene du fikk mot magesår for tre år siden? De har ingen funksjon lenger, og kan derfor kastes. Men husk å levere de på apoteket, de skal ikke kastes i toalettet eller søpla!

SAMSUNG CSC

Håper dette gir deg inspirasjon til å gå igjennom en kategori hjemme hos deg, og donere, selge eller kaste noe du ikke lenger benytter. Ikke nøl med å dele opplevelsen med meg! Selv skal jeg etter hvert i gang med høstryddingen i klesskapet mitt, og kommer naturligvis til å dele dette med deg.

God rydding! x

 

#ryddefeber #personlig #bøker #sminke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Opprydding. Organisering. System.
Minimalisme. Zero Waste. Livsstil

Kategorier

Arkiv

hits